www.permacultura.ro

Alătură-te comunității vii
It is currently Tue Jun 22, 2021 6:55 pm

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Ateliere de Gem pe paine sau...Gem Session la Râu Alb
PostPosted: Mon Aug 01, 2011 10:53 pm 
Offline

Joined: Tue May 10, 2011 10:01 pm
Posts: 41
Location: Tara Hategului
Întrucât şi anul acesta cineva acolo sus ne iubeşte şi se pare că vom avea parte de o recoltă bogată de fructe, începând cu data de 5 August vă invităm să luaţi parte la o serie de şedinţe de purificare cu fructe naturale, tratate doar cu apa de ploaie, soare şi lumina, reunite sub numele de Gem Session la Râu.

Veţi putea aduna prune, corcoduşe, fructe de şoc pe care apoi le puteţi transforma în delicioase gemuri, dulceţuri, şerbeturi, compoturi şi ce vă mai pricepeţi, toate pregătite afară, sub cerul liber, la foc de lemne.

Puteţi veni în orice zi din săptămână sau weekend, atâta timp cât vor fi fructe de cules! Cine doreşte poate sta şi peste noapte în rulota noastră care va sta la dispoziţie.

Pentru a nu ne simţi înghesuiţi vom putea primi maxim 10 persoane la fiecare dintre aceste evenimente, iar copii mai mici sau mai mari sunt bineveniţi. Astfel, vom putea sta la foc, vom depăna povesti şi vă vom împărtăşi din experienţa noastră de ex orăşeni. Celor mai puţin pricepuţi în ale bucatariei şi care au nevoie de îndrumare, le punem la dispoziţie reţete dar şi alte sfaturi verificate anterior de noi.

Noi vă punem la dispoziţie fructele, borcanele, zaharul, lemne de foc iar voi veniţi cu familia, prietenii, voie bună şi... saci de dormit (în caz că vreţi să staţi peste noapte în rulotă)

Din partea casei veţi mai primi pâine de casă, plămădita în mod tradiţional cu maia, pe care veţi putea savura delicatesele preparaţe de voi. Desigur vă putem oferi şi alte bunătăţuri ţărăneşti, unele preparate de noi, altele de oamenii din partea locului. Pentru că multe din acestea necesita o pregătire anterioară, vă rugăm să ne anunţaţi ce anume doriţi, pentru a vi le putea oferi pe timpul şederii voastre la noi.

Deorece veti culege singuri fructele de care aveţi nevoie pentru gem şi probabil vi se va face foame, celor ce doresc le putem pregăti o masă ţărăneasca, simplă şi fără pretenţii, din ingrediente proaspete, majoritatea din grădina noastră.

Aşa că vă aşteptam cu drag la Gem Session la Râu, să vă bucuraţi de natură, aer curat precum şi de câteva bunătăţuri ţărăneşti.

În ceea ce priveşte costul, pentru a putea susţine acest proiect (şi altele care vor urma), vă rugăm să donaţi câte 5 lei pentru fiecare borcan de gem pe care îl faceţi la noi, iar celelalte produse şi servicii le puteţi plăti după cum urmează:

· Cazare la rulota cu mic dejun inclus – 50 lei/noapte/pers. (max. 8 persoane; copii plătesc jumătate)
· Cazare la cort – 25 lei / noapte / cort
· Dejun sau cină în aer liber – 30 lei/pers. (copii plătesc jumătate)* Lista completă cu bunătăţuri ţărăneşti pe care le puteţi savura la noi sau pe care le puteţi lua şi pentru acasă, e disponibilă la cerere.
* Preţurile de mai sus sunt valabile şi în afara acestui program
* În caz de vreme nevaforabilă, programul şi activităţile se pot modifica

Pentru informaţii, sugestii şi rezervări, vă rugăm sunaţi la 0727 733 828, vizitati http://turtitafermecata.blogspot.com/ si trimiteţi mail la iulian.dutu@ymail.com

_________________
Mutati-va la tara si invata-ti sa faceti paine traditionala fara drojdie de bere, doar cu faina, apa si sare


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group