Festivalului Comunitatior Autosustenabile din Romania

Am primit din partea lui Cristian zilele acestea o invitatie pe care doresc sa o transmit mai departe!

In perioada 13-14 decembrie 2014 va avea loc la Brasov a treia editie a Festivalului Comunitatior Autosustenabile din Romania.

Permacultura este o parte integrata a oricarei comunitati care se doreste sa atinga autosustenabilitatea, asadar nu poate lipsi din cadrul festivalului!
Si anul acesta este prevazuta o sectiune dedicata permaculturii in cadrul careia va fi prezentata printre alte teme interesante activitatea Asociatiei Romane de Permacultura in cursul anului care acum se apropie de sfarsit.

Festivalul este organizat anul acesta de catre comunitatea Armonia Brassovia impreuna cu Asociatia CESAN in aceeasi locatie ca si anul trecut, anume sala Lux Divina din Brasov. Organizatorii promit un format imbunatatit fata de editia anterioara, interactiv, cu surprize pentru participanti care vor avea sectiuni alocate special pentru a lua contact direct cu organizatorii, membrii comunitatii Armonia Brassovia, care au ajuns la peste 50 de familii intre timp.

Intrarea este libera, la fel ca si anul trecut, costurile fiind acoperite prin donatiile celor prezenti, in vederea acoperirii cheltuielilor de organizare. In sistemul de „economie a cadoului”.

Programul celor doua zile incepe la ora 10 dimineata si are aproximativ aceeasi tematica precum in anii trecuti. Vor fi prezentari din toate domeniile de interes ale unei comunitati: permacultura, energie libera, invatamant alternativ, instrumente de constructie a unei comunitati. Vor fi si cateva sesiuni in direct cu reprezentanti ai unor comunitati din Europa de Vest cu o vechime de cateva decenii de activitate care isi vor prezenta comunitatea si realizarile iar apoi vor putea raspunde intrebarilor directe puse de participantii din sala.

Organizatorii au avut grija si de cazare si masa care sunt puse la dispozitie in acelasi complex unde se desfasoara festivalul la preturi minime.

Se anunta o intalnire foarte interesanta asadar va invitam sa participati pentru a fi la curent cu cele mai recente proiecte de permacultura la nivel national si pentru a afla noutati despre dezvoltarea comunitatilor din Romania si nu numai. Pentru detalii legate de program accesati pagina Armonia Brassovia.

2 thoughts on “Festivalului Comunitatior Autosustenabile din Romania

 • 08/12/2014 at 9:34 pm
  Permalink

  confirm participarea a doua persoane.multumesc

  Reply
  • 09/12/2014 at 12:29 pm
   Permalink

   Multumim. Daca doriti si cazare sau masa, rugam trimiteti mail la adresa de pe site.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *