Convergenta Nationala 2013

IMPORTANT: for english version check click here.
Iaca, a mai trecut un an, prilej bun să ne vedem, să ne împărtăsim proiectele, să lucrăm, să facem schimb de idei, planuri, să sărbătorim și să ne bucurăm unii de ceilalți.
Anul acesta, ne dorim să adunăm in același loc oameni cu inițiative, vise si proiecte, atât în ceea ce privește permacultura, cât și ale unui stil de viața sustenabil, dornici de a împărtăși din experiența lor și celorlalți.
Pe parcursul celor 4 zile, am pregătit o serie de cursuri despre “deep ecology”, “ecological and sustainable building solutions”, prezentări ale unor proiecte de permacultură și comunități în tranziție, ateliere pentru copii, ateliere de confecționat săpun, cioplit in lemn, făcut pâine cu maia, construcție experimentală din cob, thai masaj, ateliere de muzică si capoeira, precum și un cinema în aer liber, drumeții și un târg de produse home-made și schimb de semințe.
Când: 24 – 28 Iulie 2013
Unde: Sat Comandău, Covasna.
Pentru detalii legate de costuri, programul detaliat și alte informații, acesați pagina evenimentului: http://www.permacultura.ro/convergenta-nationala-2013/.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *