Programul de la Malin din acest an!

Ermitajul de la Malin, este o gospodarie unde se practica permacultura din judetul Bistrita-Nasaud, organizeaza tabere de vara care au legatura cu ecologia. Invitam atat tineri cat si adulti sa descopere:
QIGONG un sistem chinezesc antic de cultivare a sănătății, vitalității și longevității, cât și de evoluție spirituală;
NATURA in practica alaturi de compania magarilor;
CONSTRUCTIE DE LUT un mod ancestral de constructie ecologc, ieftin si elegant;
PERMACULTURA un alt stil de viata.

Malinul este un sat situat la 10 km de Beclean (BN), o gospodarie retrasa într-o vale înconjurată de dealuri împădurite şi păsuni. Ermitajul de la Malin este o gospodarie orientata spre ecologie, gradinarit organic fara arat, fara ingrasamante de sinteza chimica. Folosim compost, zeama de urzici si acoperim straturile ridicate cu mulci. Avem sapte măgarusi cu care organizam excursii si drumetii pe trasee locale. In prezent dispunem de o capacitate de cazare de 22 de persoane. De asemenea avem un loc de camping pentru circa 20 de persoane. Pentru cei care cauta un mod deosebit de a trai in mijlocul naturii am pregatit un cort indian-tepee si o platforma de 15 mp intr-un copac. Informatii suplimentare si poze puteti gasi accesand pagina de web a Ermitajulului de la Malin.

Organizam in aceasta vara 4 tabere:

Tabara Qigong cu Maria Moisei: 2 – 7 iulie. Maria este instructor oficial al federatiei nationale de QILINGONG a Maestrulu LIN KAI TIN. Qigong oferă o cale de autocultivare ce presupune armonia între toate nivelurile ființei umane (fizic, psihic și spiritual), armonia cu natura și progresul constant și natural, evitând excesele și accidentările posibile în alte discipline fizice.Mai multe informatii despre QIGONG puteti accesa la linku-ul Qigong.

Pretul este de 720 RON pentru pensiune completa (cazare in pensiune si 3 mese/zi) si taxa de participare ; 590 RON pensiune completa in camping si taxa de participare
Pentru mai multe informatii si rezervari va rugam sa o contactati pe doamna Maria Moisei mpusa23@yahoo.com sau pe doamna Adriana Sigartau 0746 304 100 – ecocarpathe@yahoo.fr

Tabara de descoperirea naturii + excursie si bivuac cu magari sustinut de Ilie Hoza: 9 – 14 iulie. Ilie Hoza este invatator la Anies (Muntii Rodnei), specialist in plante medicinale, ornitolog, membru Societatea Ornitologica din Romania, membru C.P.N. (club francais Connaître et Protéger la Nature)
observatie, identificare (plante, animale, etc) ● gradinarit bio, apicultura bio, bucatarie cu plante salbatice, joc de noapte, construirea unei tabere de cercetasi, excursie 2 zile cu magarusi in natura cu cortul.

Pretul este de 590 RON pensiune completa (PC) si 490 RON PC cu cortul. Pentru mai multe informatii si rezervari domnul Ilie Hoza va sta la dispozitie yveshoza@yahoo.com, telefon 0762 861 043 sau doamna Adriana Sigartau 0746 304 100 – ecocarpathe@yahoo.fr

Din data de 1 pana in 14 septembrie 2012, a treia ediţie a cursului de design in Permacultura (full certfied design course of permaculture), condus de Pascal Depienne (Université populaire de permaculture France).

Pretul fiind de € 300 costurile acoperind toate necesitatile. Mai multe informatii puteti obtine de la doamna Georgeta Sandu georges_ro@yahoo.com

Tabara de constructii din lut si lemn
cu Ileana Mavrodin: 16 – 22 septembrie constructia unei sali polivalente (11m de diametru) din lemn, paie si lut, pentru dojo si workshop Casa verde.

Pretul este de 690 RON pentru pensiune completa si 590 RON pensiune in camping. Mai multe informatii si pentru rezervari o puteti contacta pe doamna Ileana Mavrodin ileana.mavrodin@gmail.com, telefon 0720 092 912 sau pe doamna Adriana Sigartau 0746 304 100 – ecocarpathe@yahoo.fr

Cateva site-uri:
Cob Cottage.
Adobe builder.

Ermitaj Malin face parte din asociaţia Eco Ruralis, care sustine agricultura ecologică şi face parte din reţeaua WWOOF care ii ajuta pe voluntarii străini sau români să vină sa traiasca şi să lucreze impreuna cu noi.
In toamna anilor 2010 si 2011 Ermitaj Malin a organizat primele cursuri certificate de permacultura din România care s-au bucurat de un adevarat succes.

VA MULTUMIM

„Man did not weave the web of life – he is merely a strand in it. Whatever he does to the web, he does to himself.” Chief Seattle, 1854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *