Un proiect demn de urmat!

Am participat saptamana aceasta la un eveniment organizat de CRIES la Cluj si doresc sa multumesc Mihaelei Vetan cu ocazia aceasta pentru invitatie. Au fost prezentate cateva proiecte care au fost dezvoltate in jurul ideii de „economie sociala”. M-au invitat si pe mine sa povestesc cate ceva despre ceea ce am incercat eu sa pun pe picioare aici la Cluj anul trecut, adica acel model de agricultura sustinuta de comunitate. Din pacate nu m-am putut lauda cu nimic si am povestit putin si despre alte ganduri care ma napadesc in ultima vreme.

Insa despre alceva vream sa va pomenesc si anume de un proiect derulat de Fundatia ADEPT pe care l-am gasit deosebit de interesant si indreptat in directia in care ma gandeam si eu sa pornesc.

Astfel au reusit sa promoveze cu un real succes dezvoltarea agriculturii si protejarea mediului, dar nu numai. Am sa va las sa intrati pe site-ul lor sa cititi cate ceva despre activitatile lor.

De mult tot vream sa va arat inca un film oarecum in directia aceasta, asa ca profit de ocazie sa vi-l recomand acum:

Iar o a doua parte poate fi urmarita pe site-ul celor de la PRI sau pe Vimeo:

One thought on “Un proiect demn de urmat!

  • 28/04/2012 at 10:13 pm
    Permalink

    Florin, noi iti multumim pentru deschiderea cu care ne-ai vorbit despre gandurile si preocuparile tale. A fost o placere sa te intalnim si ne-ar placea sa o facem si cu alte ocazii, precum si sa dezvoltam actiuni impreuna.Avem convingerea ca putem invata mult din ceea ce faci!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *