Al unsprazecelea ceas!

Personal nu prea as dori sa insist foarte mult asupra temelor negative legate de starea in care societatea noastra se afla, dar vreau sa va sugerez acest film documentar in care apar numeroase personalitati pe care eu le apreciez enorm si regret doar faptul ca nu apare si Jared Diamond in acest film. Nu am sa mentionez numele celor care apar in film pentru ca sunt prea multi si as dori ca dumneavoastra sa-i descoperiti.

Acest film este subtitrat in limba romana si mie mi-a placut foarte mult, inafara de cateva lucruri cu care nu sunt de acord, dar sunt foarte discutate in zilele noastre si se pare ca opinia publica in mare le cam accepta. Consider ca este unul dintre cele mai bune documentare realizate pana in prezent, ar mai fi si altele de acest gen pe care eu le consider putin mai reusite, insa din pacate acestea nu au subtitrare in limba romana si deci sunt mai greu de inteles pentru cei care nu se descurca cu limba engleza. Daca sunt persoane interesate de alte documentare care nu au subtitrare am sa le rog sa ma contacteze si am sa incerc sa le raspund in cel mai scurt timp.

Si am sa va mai rog sa incercati sa lasati cat mai multe comentarii cu parerile dumneavoastra si eventual intrai si pe pagina de forum.

One thought on “Al unsprazecelea ceas!

 • 03/02/2011 at 6:36 pm
  Permalink

  „Pamantul are tot timpul din lume … noi nu!”

  Un film care nu arata nimic nou insa „traduce” imaginile, conceptele, temerile si informatiile care ne bombardeaza in spatiul public.

  E mai mult decat un film – e o declaratie!

  „Ne amortim simturile de dimineata pana seara …” (vezi 49:00) si asa e!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *