Dragilor, pe topicul ăsta nu gasesc, dar am înțeles de la Claudian Dobos că s-a fixat data pentru întâlnirea de permacultură de anul ăsta. Știți careva din voi în ce dată se va ține? Claudian? Florin? Poate că a fost publicat undeva dar îmi scapă.
În legătură cu locul, dacă încă nu s-a fixat, vă invităm din nou la Stanciova unde:
-va exista deja infrastructura, după ce se ține campul de Couchsurfing în spatele școlii din Stanciova (jud. Timiș, pentru cine nu știe): locuri de cort în spatele școlii, posibil locuri în paturi pentru cine vine cu copii, toalete uscate, dușuri solare, curent, loc pentru proiecții (sau prostii, cum vrea fiecare

), magazin pentru aprovizionări șiii....
- un teren de câteva mii de metri pătrați, nu știu exact cât, unde - ne dau voie membrii asociației Ecotopia care îl dețin - putem să ne jucăm, să experimentăm tehnici de permacultură... în fine, să-l folosim cum credem de cuvință. Pam-pam!
Știm că pentru unii e departe, dar poate că pentru o întâlnire ce durează mai mult decât un weekend, cu workshopuri, mici cursuri sau ce mai pregătesc organizatorii merită drumul.