Great input, Florin.
Si eu o sa am o vara nebuna-nebuna. Însã consider aceasta întâlnire extrem de importanta. Consider ca anul trecut a fost extrem de pozitiv si pos-meeting s-au întâmplat multe.
Sugestia mea este de a fi mai multe zile pentru a putea avea câteva zile mai încarcate de workshopuri si alte cele.
Cu ceva invitati din afara samd.
Am ceva idei mai clar în cap, însa depinde si de câte persoane se angajeaza.
În ceea ce priveste locatia, prefer sa o lasam pe mai tarziu, asta va fi conditionata de ceea ce vom propune pe calendar.
Stanciova poate fi o posibilitate, precum Valea Curcubeului sau La Gugu. Cam asta erau pe lista mea deocamdata.
Însã, deocamdata, ar fi interesant sa cream o equipa initiala de 5 persoane care sa doareasca sa se implice în organizare.
Este urgent oarecum chestia pentru ca e chiar complicat deja cu agenda 2012. Si cum toti noi o avem incarcata, ca sa putem invita lume trebuie sa o facem din timp.
Asi dori ca pânã la mijlocul lui Ianuarie sa avem team-ul initial de 5 persoane închis si sa stabilim date si un calendar.
În ceea ce priveste organziarea sau lipsa ei, Gab: e nice, însã nu-ti permite sa aduci persoane care sa-ti vorbeasca sau sa dea un workshop de chestii utile. Însa e doar o opinie. E clar ca vom lasa si mult timp de "deriva" si self-organizing, you'll see.
Mai este cineva care doreste sa se alature?

Poate facem un mail la lume sa dam sfoara in tara?
big hug to all.