florin baci wrote:
Sunt convins ca fiecare are cate o interpretare semantica pt tot felul de termeni in functie de experientele lui, insa nu sunt convins de explicatia ta incat sa-mi schimb parerea, dar as dori ca aceste interpretari sa aiba loc undeva in categoria "discutii generale" sau "offtopic". Si inca un lucru, cand sunt exprimate astfel de interpretari as prefera sa nu mi se adreseze ca si cum acestea ar avea valoare absoluta!
Scriu aici, in continuarea topicului
viewtopic.php?f=2&t=389As fi preferat sa scriu acolo, nu imi place "impartirea pe materii", suntem "Homo Sapiens", daca avem o discutie - putem zice orice vrem. Cine ne pedepseste, aici ? Nu suntem la scoala.
Ok, eu spun:
"oamenii liberi nu muncesc", mai pe larg am scris aici:
viewtopic.php?p=917#p917 si aici:
http://paimei02.blogspot.com/2011/06/ce ... liber.htmlO spun foarte hotarat, categoric, final. Pentru mine e clara treaba asta, e "absoluta". Florin Baci, scuze daca te supara asta, dar nu vad motivul de suparare. Eu nu pot sa iti spun ce sa crezi chiar daca strig tare ce cred eu. Altfel nu as mai discuta. Daca spun "asa e", nu inseamna ca spun "vei crede ce spun eu". De parca as putea sa-ti controlez gandurile, sa fiu sigur ca m-ai crezut.
Poti sa iti spui si tu parerea categorica, nu vad de ce m-as supara eu atunci.