Sigur e vb de monocultura!
Idea e ca nu avem oameni care sa se ocupe de toate aspectele si chestia asta consider ca ar necesita o persoana care sa se ocupe de toate aspectele legale, cel mai probabil cineva care are habar cu ce se mananca asta. Eu clar nu sunt persoana potrivita pt acest job pt ca n-am nici cunostintele, nici timpul si nici cheful sa ma ocup de acest lucru. Daca este cineva interesat sa rezolve problema asta e bine venit sa ia problema si sa o rezolve.
Eu am spus ca e mai bine asa pt ca mie in general imi plac solutiile simple si nu consider ca ar avea lumea de castigat enorm pe urma articolelor publicate pe acest site. Si la urma urmei nimeni nu a avut vreo pretentie in sensul acesta, din cate stiu eu. Se pregateste cineva sa-si ceara "drepturile"?
Quote:
Florin Baci, in ce fel "gestionat" ? Nu e mare lucru aici. Cred ca fiecare, dupa cum vrea, cu copyright sau fara, e ok.
Sunt total de acord ca nu e mare lucru, nici n-am sustinut acest lucru, dar in momentul in care Artur ar avea nevoie de drepturi de publicare a posturilor lui, cred ca lucrurile s-ar complica putin, deoarece din cate am inteles el cam traduce din alti autori. De aceea ma refeream ca ar fi minunat daca cineva ar avea grija de lucrurile astea, se cheama ca gestionezi ceva, nu?
PS: Oarecum in capul meu trebuie sa existe un lucru care sa centralizeze intr-un fel lucrurile. E bine de tot si cu diversitatea, insa cateodata cu oamenii parca functioneaza al dracu de rau si de incet. Probabil ca asta e si unu dintre motivele pt care prefer sa lucrez singur cand am ceva de planuit.
Se face ca o mana de oameni vreau sa faca un scaun, unu ca el vrea ca nu stiu ce lemn sa fie artistic, altu ca e prea artistic, altu ca sa fie mai practic si ghici ce s-a intamplat dupa o vreme... Bine inteles scaunul nu la mai facut nimeni. Si asta tot intr-un loc minunat, la Malin.
Nu zic ca nu trebuie sa existe pareri, dar sincer prea multe pareri pt un lucru nesemnificativ consider ca sunt inutile. Mai bine se punea cineva sa faca dracu scaunu cela si pe urma il mai impopotonau!