www.permacultura.ro
http://www.permacultura.ro/forum/

forum nou
http://www.permacultura.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=2
Page 1 of 2

Author:  admin [ Fri May 06, 2011 6:03 pm ]
Post subject:  forum nou

Imi cer scuze pentru rapiditatea cu care s-a intamplat totul, era nevoie de un forum nou mai performant asa ca am primit unul. Va multumesc pentru intelegere!
Radu

Author:  gab [ Sat May 07, 2011 10:17 am ]
Post subject:  Re: forum nou

Da, am încercat și eu odată un forum sub formă de plug-in WordPress și nu am fost prea mulțumit. Tot phpBB-ul e baza :)

Author:  gab [ Sat May 07, 2011 1:42 pm ]
Post subject:  Re: forum nou

Vouă vă merge logarea automată? Eu de fiecare dată când merg pe http://www.permacultura.ro/forum/ trebuie să mă loghez din nou.

Am încercat atât cu Firefox 4.0.1 cât și cu Chromium 11.0.696.57. Sistem de operare: Ubuntu 10.04

În caz că e o problemă pentru toată lumea, mă gândesc că ar putea fi din cauza sid-ului din URL. Primesc unul nou de fiecare dată când mă loghez, și dacă nu apare nici unul (de exemplu dacă merg direct pe http://www.permacultura.ro/forum/) îmi apare că nu mai sunt logat. Oare nu se poate dezactiva cumva? Nu prea mă pricep la phpBB, dar am văzut că la fir de pir nu există sid, iar logarea automată merge.

Author:  gab [ Sat May 07, 2011 1:45 pm ]
Post subject:  Re: forum nou

Hm. Foarte ciudat. Problema apare doar dacă nu scriu www în față. Când scriu cu www merge.

Author:  mihai [ Sun May 08, 2011 1:17 pm ]
Post subject:  Re: forum nou

posturile actuale sunt un pic alandala. se pot grupa topicurile un pic pe sectiuni cum ar fi networking/intalniri de perma, proiecte/ferme, informatii despre, etc. :) ?

Author:  mihai [ Sun May 08, 2011 1:19 pm ]
Post subject:  Re: forum nou

de asemenea e o buna idee (ca si 'user friendliness') sa lasi userii sa posteze direct, fara aprobarea adminului :).

Author:  admin [ Mon May 09, 2011 1:22 pm ]
Post subject:  Re: forum nou

tocmai ce am sters un post de la cineva care isi dadea cu parerea de iude-crestini si hippy pe topicul de "proiecte". Astept moderatori dintre cei care ati postat in forumul vechi!

Author:  admin [ Mon May 09, 2011 1:35 pm ]
Post subject:  Re: forum nou

Buna ziua,
Forumul este intr-o faza incipienta si inca ne organizam. As vrea sa il fac "free-for-all" fara moderare dar ma tem ca multe dintre energiile noastre s-ar pierde pe tot felul de competitii verbale cu tot felul de "chestii" Haideti sa incercam intr-o prima faza cu moderatori pe topicuri sau moderatori globali, in functie de propunerile voastre. Va multumesc!
raducu57@yahoo.com sau radu.craciun@permacultura.ro

Author:  Lili [ Wed May 11, 2011 2:47 pm ]
Post subject:  Re: forum nou

Puteti include si un topic in care sa ne prezentam fiecare? Cred ca e o modalitate la indemana de a ne cunoaste cat de cat. :roll: Ce ziceti? :D

Author:  aquaponicaro [ Fri May 13, 2011 2:23 pm ]
Post subject:  Re: forum nou

Va salut!

Un forum in sfarsit utilizabil, spre deosebire de cel vechi, drept pentru care va felicit si va doresc activitate indelunga!

Daca imi permiteti observatii ( izvorate din experienta administrarii unui forum ) incercati sa ingreunati accesul botilor sau rauvoitorilor la inscriere - validarea contului de catre administrator este o metoda sfanta. In 3 luni de activitate, eu m-am trezit cu peste 1200 de utilizatori ( doar 60-70 adevarati utilizatori, restul boti ), fara sa mai socotesc stergerea zilnica pe care o faceam conturilor vadit false... Pana sa activez aceasta optiune, am avut intr-adevar nevoie de moderatori care sa ma ajute la stavilirea avalansei de boti!

In alta ordine de idei, sustin si eu necesitatea unui topic cu prezentari, avand destule de povestit doritorilor ( de la gradinarit ecologic, crestere animale, construirea unui bioshelter si , marea mea pasiune, aquaponica )

Spor!

Page 1 of 2 All times are UTC + 2 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/