Salutare!
*Am putea muta discutia in alt topic!
Imi pare rau ca am intarziat atat de mult cu raspunsul, m-am luat cu alte treburi ca de obicei.
*Din cate stiu eu continutul de pe vechiul forum a fost mutat in totalitate pe acesta, deci cred ca se poate sterge linistit.
*Sliderul acela de pe prima pagina mi se parea interesant la inceput, insa sincer nu-i prea gasesc rolul, pt ca si asa nu se scrie intr-un ritm atat de alert incat trebuie sa urmaresti un slider ca sa fi la curent, Radu a insistat mai mult si nu mi s-a parut o idee rea in acel moment, dar acum sincer nu-i vad rostul, se poate face la fel de usor un scrol si urmarit ultimele articole.
*Eu as mai vrea ceva in plus, insa nu stiu daca este realizabil cu acest pattern pt site. Ma gandeam ca am mai salva putin spatiu si ar arata mai bine daca am muta bara cu comenturile pe partea stanga sub cea de blogroll si sa extindem putin partea articolelor (
http://permaculture.org.au/ asa un exemplu de site).
*Mi se pare o idee bune cea cu widget-ul in bara laterala si de asemenea daca Ioana are timp si buna dispozitie astept o monstra din creativitatea ei.
Salutare!
Florin