Ce aţi vrea sa aflaţi la un curs de permacultură?

Pentru ca reacţiile arată că din ce în ce mai multă lume este interesată de permacultură, ne-am gândit că ar fi bine de conceput un curs de permacultură dedicat începătorilor.

Informaţiile teoretice se găsesc deja pe net, de aceea cred că cursul ar trebui să fie axat pe cât mai multe lucruri practice.

Îi rog pe toţi cei care doresc să vină cu sugestii să le trimită fie prin e-mail la adresa permacultura_ro@yahoo.com, fie pe forum.

Mulţumesc!

3 thoughts on “Ce aţi vrea sa aflaţi la un curs de permacultură?

 • 10/05/2011 at 5:45 am
  Permalink

  Sa fie un curs facut de cineva cu experienta practica, la o ferma de permacultura .

  Reply
 • 09/07/2011 at 9:34 pm
  Permalink

  Sunt multe informații pe net, dar tocmai asta e…. prea multe. Și eu am tendința să fiu împrăștiată oricum. Cum a zis Anamaria mai sus, să vezi cum funcționează o fermă, de la Zona 0 la 5 sau câte sunt, cu toate detaliile, asta ar trebui.

  Înafară de asta, permacultura urbană „pentru idioți” (de orășeni), ar fi o idee bună.

  Reply
 • 15/04/2012 at 9:02 pm
  Permalink

  Acum v-am gasit. Vreau sa imi vad visul realitate: o casa mica la tara, pe care sa o ridic cu mainile mele si ale prietenilor mei, asa cum o doresc. Vreau o gradina, vreau sa traiesc simplu, cat mai simplu cu putinta si mai armonios cu creatia din care fac parte. Mai mult, as vrea sa traiesc intr-o comunitate inconjurata de oameni care gandesc, simt si traiesc cum imi doresc. E prea mult? Exista vreo astfel de comunitate in Romania? Va rog, daca poate cineva sa ma ajute cu ceva, sa o faca. Multumesc.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *