Michael Pollan

As dori sa va recomand doua traduceri ale cartilor lui Michael Pollan respectiv „In apararea mancarii” – „In defense of food” si „Dilema omnivorului” – „Omnivore`s dilemma” pe care am sa vi le recomand cu cea mai mare placere. Vreau sa spun despre aceste carti ca mi-au placut foarte mult si daca cineva doreste sa asculte aceste carti in limba engleza am sa incerc sa le pun la dispozitie cat pot de repede.

Cat despre Michael Pollan eu il consider unul dintre cei mai buni autori in acest domeniu, am ascultat zeci de conferinte si am citit cateva carti pe care le-a scris si vreau sa spun ca mi-au placut enorm si am rezonat in totalitate, ceea ce nu prea mi se intampla de regula.

Cartile pot fi achizitionate si online la mai multe adrese, asa ca nu am sa va sugerez vreun site anume, daca sunteti interesati le veti gasi, iar daca nu va descurcati am sa va dau o mana de ajutor cu cea mai mare placere.

One thought on “Michael Pollan

 • 01/02/2011 at 4:37 pm
  Permalink

  Un autor neconventional, plin de entuziasm, critic dar cu argumente, la obiect, dur (dar cat se poate de corect) si, mai ales, dispus sa trateze subiecte pe care altii le ignora (din varii motive, inclusiv financiare).

  Din pacate acest autor este insuficent cunoscut si insuficient popularizat la noi.

  Pentru cei care sunt dispusi la un efort constincios de citire in engleza, le recomand sa citeasca orice gasesc sub semnatura sa.

  In speranta ca mesajul meu a avut un ecou, va doresc, tuturor, toate cele bune si mult succes!

  Ursulica

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *